Geef je carrière een boost met werken en leren bij Fluvius

Ben je op zoek naar een nieuwe carrièrestap? Maar pas je niet in een standaard hokje? Geen probleem, bij Fluvius kan je terecht voor programma's die 'werken en leren' combineren. Hiermee kan je omscholen of bijleren, naar een job op jouw lijf bij Fluvius.

1. Ontdek onze 'werken en leren'-programma's als je bij Fluvius wil solliciteren

Logistieke job én Nederlands leren

Nederlands is niet je eerste taal en je hebt geen specifiek diploma. Werk als orderpicker in Lokeren en leer Nederlands on the job.

Boeiende job én Nederlands leren

Je hebt een basisniveau Nederlands (min. B1) en de skills voor een openstaande vacature. Werk bij Fluvius en leer Nederlands on the job.

De switch maken naar techniek

Je hebt geen technische scholing, maar wil graag als technieker bij Fluvius werken? Na een gratis opleiding op afstand kan je solliciteren als technieker aansluitingen.

2. Ontdek Duaal leren voor studenten en pas afgestudeerden

Leren én werken


Wil je praktijkervaring opdoen tijdens of na je
technische opleiding?

Een schooljaar lang volg je 3 dagen per week les in de Fluvius Academy en op de werkvloer, als technieker aansluitingen onder begeleiding van een mentor.

 

Wie weet wordt het wel de eerste stap in je verdere loopbaan.

3. Ontdek onze opleidingen voor gemeenten

Als stads- of gemeentebestuur beheert u een aantal gebouwen. Uw technisch personeel heeft dagelijks te maken met onderhoud, herstellingen, aanpassingen... Ook van elektrische binneninstallaties. Wilt u de kennis en de vaardigheden van uw technische medewerkers verder ontwikkelen? Dan bent u bij Fluvius aan het juiste adres. Speciaal voor lokale besturen bieden we een aantal professionele korte opleidingen 'Elektriciteit' aan. Deze opleidingen kaderen in de BA4- en BA5-context.

4. Werken en blijven leren bij Fluvius

Ook eenmaal in dienst bij Fluvius, blijft leren en groeien superbelangrijk. Onze medewerkers benoemen het als een van de grootste voordelen bij Fluvius. Wat doen we zoal?

Fluvius Academy

De Fluvius Academy geeft heel veel opleidingen aan onze werknemers en (onder)aannemers. Bijvoorbeeld rond vakkennis, technische vaardigheden, veiligheid en attitude.

Traineeships

Traineeships zijn programma's voor nieuwe collega's die eerst een paar maanden of een jaar bij verschillende diensten aan de slag gaan. Daarna kiezen we in samenspraak welke dienst het beste past voor die persoon.

Loopbaancoaching

Elke Fluviusser kan een beroep doen op interne loopbaancoaching en -begeleiding. Om zich daarna te heroriënteren.

5. Informatie voor jobcoaches

Begeleid jij mensen in een volgende carrièrestap? Ontdek onze 'werken en leren'-programma's en help jouw cliënten om hun carrière een boost te geven bij Fluvius.