Hoe solliciteren?

hoe solliciteren?

1. Je solliciteert online: Ontdek al onze vacatures hier. Overtuigd over een vacature? Klik op solliciteer nu en volg het online registratieproces.

2. We bekijken je sollicitatie: Het Talent Mobility team volgt je sollicitatie op. We kijken je CV grondig na en bekijken of je in aanmerking komt voor de desbetreffende functie.

3. We bellen je op voor een kort gesprek: Als we een match zien met Fluvius, bellen we je op voor een kort gesprek. Daarin stemmen we de verwachtingen af. Zien we al een match met Fluvius?

4. We verwelkomen je voor een interview: Als het eerste telefonische contact positief was, plannen we een interview in. Hier gaan we dieper in op jouw talent en kennis. 

5. Je gaat op assessment: Afhankelijk van de vacature, vragen we je om een assessment te doen. Daar testen we enkele skills die gelinkt zijn aan de functie waarvoor je gesolliciteerd hebt.

6. Je krijgt een contract: Bovenstaande stappen goed doorlopen? Proficiat! Je kan starten bij Fluvius. Er staat jou een warme welkom te wachten zodat je je meteen thuis voelt.

We doen er alles aan om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Goesting in een job bij Fluvius? Zoek via de zoekbalk tussen alle openstaande vacatures bij Fluvius.