Vind je next-level job op onze jobdag

Een job bij Fluvius? Da’s een game die je nooit uitspeelt. Bouw mee aan de netwerken voor morgen, groei door en jump naar volgende levels. Op onze jobdag op 25 mei in Lubbeek (nabij Leuven) ontdek je jouw next-level job in real life.   

Technieker elektriciteit, projectbeheerder, technieker hoogspanningsinstallaties, netwerkexploitant elektriciteit, technieker secundaire systemen … We zijn hard op zoek naar technische profielen. By the way: heb je nog geen werkervaring of ben je laatstejaarsstudent? Kom zeker af. Samen zoeken we uit wat bij je past.

Dit mag je verwachten van de jobdag

  • Datum: zaterdag 25 mei
  • Tijdstip: 08.30 - 14.00 uur
  • Locatie: Diestsesteenweg 126 - 3210 Lubbeek (nabij Leuven)
  • Inschrijven tot en met: woensdag 22 mei
  • Mag ik iemand meenemen? Ja!

Enter the chat en solliciteer

Kies bij je inschrijving een functie die je aanspreekt en selecteer een tijdslot voor een speeddate. Op de jobdag bepaal je samen met een recruiter of deze uitdagende functie bij je past. Zo niet, dan sturen we het gesprek bij.

Check de volgende levels

Het eerste level bij Fluvius is zelden je laatste level. Met het opleidingsaanbod in onze Fluvius Academy heb je veel doorgroeimogelijkheden en boost je je skillset. We tonen je het aanbod met plezier.

Ontdek je missie

Bij Fluvius teken je voor een job met impact: je bouwt mee aan de netwerken voor morgen. Wat die missie precies betekent, leer je op de jobdag.

Tref je team en de tools

In je job voltooi je challenges in een team. Stap in de schoenen van de Fluvius-collega’s en leer je medespelers kennen. Ook zie je welke tools, outfit en andere gear je van ons krijgt. Tip: neem iemand mee naar de jobdag? De interactieve tours zijn voor iedereen tof om te zien!

Check je rewards

Kom meteen te weten wat je verdient bij Fluvius, hoeveel verlof je krijgt en welke bonussen en andere voordelen er op jou liggen te wachten.

Energize in de foodcourt

We zorgen dat je de hele dag door energie hebt. Proef van het lekkere eten en drinken én van de fijne Fluvius-sfeer. Breng je iemand mee naar de jobdag? Deze persoon is zeker welkom in de foodcourt!

Op één van onze Fluvius-jobdagen ontdekte Jonas Sluis op een laagdrempelige manier zijn nieuwe technische uitdaging. Hieronder check je zijn ervaring. Meer lezen? Dan kan hier.

Game on? Dit zijn de next steps

Enthousiast na de speeddate en jobdag? First level completed. Tijd voor de next steps.

  • Voor 28/05: doe de test

We nodigen je via de mail uit voor online testen. Je kan die op het gemak thuis doen.

  • Voor 14/06: een tweede gesprek

Speeddate en testen positief? Dan nodigen we je tussen 29/05 en 14/06 uit voor een tweede gesprek. Dat kan tijdens of buiten de werkuren.

  • Op 17/06: een contract

Uiterlijk 17/06 hoor je of je een contract krijgt.

Passen deze technische uitdagingen bij jou?

Bij Fluvius kan je alle kanten uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze jobs?