Vind je next-level job als technieker bij Fluvius

Een job bij Fluvius? Da’s een game die je nooit uitspeelt. Bouw mee aan de netwerken voor morgen, groei door en jump naar volgende levels. Op ons jobevent op woensdag 22 mei in Gent ontdek je 2 next-level jobs in real life: die van technieker hoogspanningsinstallaties en technieker secundaire systemen. Heb je nog geen werkervaring of ben je laatstejaarsstudent? Kom zeker langs. Samen zoeken we uit wat bij je past (en we voorzien ook je avondeten).

Dit mag je verwachten

  • Datum: woensdag 22 mei
  • Tijdstip: 16.00 - 19.00 uur
  • Locatie: Paula Marckxstraat 5 - 9051 Gent
  • Inschrijven tot en met: zondag 19 mei
  • Mag ik iemand meenemen? Ja!

Zit je volop in je blok en kan je er 22 mei niet bij zijn? Laat het ons dan weten via [email protected] en we zoeken samen naar een nieuwe mogelijkheid.

Enter the chat en solliciteer

Kies bij je inschrijving een functie die je aanspreekt en selecteer een tijdslot voor een speeddate. Op het jobevent bepaal je samen met een recruiter of deze uitdagende functie bij je past. 

Ontdek je missie

Bij Fluvius teken je voor een job met impact: je bouwt mee aan de netwerken voor morgen. Wat die missie precies betekent, leer je op het jobevent.

Tref je team en de tools

In je job voltooi je challenges in een team. Stap in de schoenen van de Fluvius-collega’s en leer je medespelers kennen. Ook zie je welke tools, outfit en andere gear je van ons krijgt. Tip: neem je iemand mee naar het jobevent? De interactieve tours zijn voor iedereen tof om te zien!  

Energize in de foodcourt

Wij regelen je avondeten! Fijn, want zo kan je net voor of na je werk langskomen, of een efficiënte blokpauze nemen. Breng je iemand mee naar het jobevent? Deze persoon is zeker ook welkom in de foodcourt. 

Game on? Dit zijn de next steps

Enthousiast na de speeddate en het jobevent? First level completed. Tijd voor de next steps.

  • Doe de test

We nodigen je via de mail uit voor online testen. Je kan die op het gemak thuis doen.

  • Een tweede gesprek

Speeddate en testen positief? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dat kan ook buiten de werkuren.

  • Een contract

Alles goed verlopen en zijn we beiden enthousiast? Dan krijg je een contract!