Game on: kies voor een stage bij Fluvius

Bij Fluvius is een stage meer dan de eindsprint naar je diploma. Je maakt kennis met de praktijk en ontdekt hoe het is om te werken in een energiek en toekomstgericht bedrijf. 

hoe solliciteren?

Wat doe je bij Fluvius?

Vlaanderen zit volop in de energietransitie. Dat vraagt om een elektriciteitsnet dat meer aankan. Bij netbedrijf Fluvius bouw je mee aan de netwerken voor morgen.

Bij ons leer je op de werkvloer, door te doen. Tijdens je stage spijker je niet enkel je technische kennis en skills bij, maar ook je sociale en professionele. Wij maken je helemaal klaar voor je eerste job.

Technische bachelorstage: voor wie?

Voor laatstejaarsstudenten in een technische bachelor, die graag een specifiek project vastpakken. Eventueel in combinatie met een bachelorproef.

Stagiair Ode koos voor een job bij Fluvius

hoe solliciteren?

Voel je tijdens de stage meteen een klik, dan is dat misschien de opstap naar een vaste job. Zo ging het bij Ode Compernolle (23), die na zijn stage koos voor een job als projectbeheerder.

Gunther combineerde zijn stage met zijn bachelorproef

hoe solliciteren?

Gunther Ruysen (23) kon de eindstage van zijn bacheloropleiding elektromechanica combineren met zijn bachelorproef. “Fluvius zocht nieuwe toestellen om spanningskwaliteit te meten in cabines of op huisaansluitingen. Ik heb toen onderzocht welke geschikt waren. Ze hebben zelfs beslist op basis van mijn aanbevelingen, heel leuk.” 

Enthousiast geworden? Solliciteer!