Van alle netten thuis

Met een technische bachelor kan je bij Fluvius verschillende rollen opnemen, afhankelijk van wat jou het beste ligt. Wat hebben ze gemeen? Technische diepgang, mensen laten samenwerken, planning en admin. En impact, want de energietransitie wordt tastbaar in concrete projecten, gedragen door onze technische bachelors.

Vind jouw ideale mix.

Optie 1: Projectbeheerder

Als projectbeheerder volg je projecten op die te maken hebben met het gas-, elektriciteits- en openbaar verlichtingsnet in je regio. Je werkt dossiers technisch helemaal uit en organiseert de werken. Je bent een aanspreekpunt voor gemeenten, klanten, andere nutsmaatschappijen, aannemers en leveranciers.

Optie 2: Werfcoördinator

Als werfcoördinator sta je dichter bij de uitvoering dan een projectbeheerder. De werven in je regio worden door jou voorbereid, gecoördineerd, opgevolgd, administratief en financieel afgehandeld. Je houdt toezicht op de uitvoering door aannemers.

Optie 3: Exploitatieagent

Als exploitatieagent ben je in verhouding met de andere opties meer technisch bezig. Je staat in voor het elektriciteitsnet binnen je eigen werkgebied. Je bent bezig met netbeleid, jaarbudget en veiligheid. Bij storingen of defecten geef je opdracht tot schakelen of schakelt zelf. Je monitort de kwaliteit en de continuïteit, je rapporteert over de netbelasting en geeft advies over netuitbreidingen

Optie 4: Ontwerper

Als ontwerper werk je vooral achter de schermen. Je verwerkt een klantvraag tot een uitgewerkt technisch ontwerp in lijn met de veiligheidsvoorschriften. Je bereidt het dossier voor, inclusief inschatting van materialen en diensten, offertes en kostenramingen. Je bouwt vooral interne relaties op en bouwt mee aan een nieuw team dat nieuwe IT-systemen gebruikt.

Wat levert dat op?

Bij Fluvius vind je het beste pakket. Een aantrekkelijk loon is de basis. Je mag uitgaan van een brutoloon tussen €3 250 en €4 340, afhankelijk van je werkervaring. Een loon dat maandelijks de index volgt en jaarlijks evolueert volgens een vast barema.

Daarbovenop komen heel wat extra voordelen, zoals maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag, een eindejaarspremie, een collectieve bonus, een hospitalisatieverzekering en een verzekering ambulante zorgen voor het hele gezin, en 30% korting op je energiefactuur.

Je kan rekenen op minstens 40 vrije dagen per jaar.

Opgeteld? Een pakket dat nergens beter is.

Klaar voor de uitdaging?

Solliciteer via één van de groene knoppen en samen met jou bekijken we wat er in jouw regio mogelijk is.