Je next-level job bij Fluvius

Werken bij Fluvius? Da’s een traject op maat van jouw wensen, ambities en skills. Nu al checken of de job, collega’s, loon en voordelen wel bij jou passen?  Doe hier de test en ontdek je next-level job! Bij Fluvius stippel je zelf je pad naar een job uit, niet andersom. En da’s kinderspel: je kiest de vacature die het beste bij je past en meld je aan via de online sollicitatietool. En dan is het ‘game on’.

Een traject op jouw maat

1. Eerst aan zet

Bij Fluvius stippel je zelf je pad naar een job uit, niet andersom. En da’s kinderspel: je kiest de vacature die het beste bij je past en meld je aan via de online sollicitatietool. En dan is het ‘game on’.

Zo solliciteer je >

2. Enter de chat

Is er een match? Vanaf de eerste kennismaking vraag je het je ongetwijfeld af. Voer voor een gesprek met ons recruiter-team dat je met plezier opbelt of uitnodigt als het jou uitkomt.

Ontdek hoe jij ons aan de lijn houdt.

3. De treasure hunt

Bij Fluvius krijg je je verdiende loon – op de goeie manier! Met een aanlokkelijk salaris, heel wat voordelen, premies en verlof en nog tal van andere bonussen om te scoren.

Check je loon en je voordelen.

4. De challenge

Bij Fluvius ontdek je vooraf of de job aansluit bij wat jij het beste en liefste doet. Hoe? In een gesprek met je toekomstige chef en hr. Zin om verder te gaan? Doe een test om je skills te meten. Een uitdaging, ja, maar er staat dan ook veel op het spel.

Daag jezelf uit.

5. De quest begint

Proficiat: je hebt een job die je op het lijf is geschreven. Endgame? Toch niet, alles begint juist. Maar voor je aan de slag gaat, rusten we je uit met de tools, gear en kennis om het avontuur aan te vatten.

Klaar om aan boord te gaan?

6. Je medespelers

Bij Fluvius geen spelbedervers, maar wel een gezellige kliek die samen schakelt. Met frisse goesting en respect voor de ambities én grenzen van anderen. Jij kan rekenen op hen, en zij op jou.

Is dit jouw idee van topcollega's?

7. XP verzamelen

Bij Fluvius raak je nooit vast. Je leert continu bij, doet ervaring op, kan kiezen uit een resem aan opleidingen en krijgt begeleiding op maat. Kortom, je levelt up volgens je eigen ritme.

Zo groei je bij Fluvius.

Pas het in real-life op onze jobdag

Liever geen mooie praatjes, maar meteen actie? Het is maar een woord! Ga na of Fluvius bij je past op onze jobdag in Mechelen. Tijdens interactieve speeddates en tours maak je kennis met de jobs of stap je in de schoenen van – wie weet? – je toekomstige collega’s. En tussendoor kan je bij een hapje of drankje op adem komen.

Waar en wanneer?

  • Zaterdag 18 maart 2023
  • Deuren open vanaf 9 uur (laatste startmoment om 16 uur)
  • Elektriciteitstraat 70, 2800 Mechelen

P.S. Breng je graag je kinderen mee? Geen probleem, er is een kids corner voorzien.

Zie jij jezelf in deze jobs?

Werken bij Fluvius kan heel wat vormen en maten aannemen. Ook die van jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze jobs?