Student of leraar?

De jeugd is de toekomst. Daarom werken we bij Fluvius nauw samen met het technisch onderwijs en bieden we studenten zowel technische als administratieve stages. De ideale manier om je op de toekomst voor te bereiden in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.

Fluvius zet in op Onderwijs. Vanuit een wederzijdse passie voor techniek delen we niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook ervaringen uit. De ideale basis om de leerstof boeiender te maken, de opleidingen gerichter en de jobs aantrekkelijker. Wat op zijn beurt leidt tot goed geschoolde en gemotiveerde studenten die klaar zijn voor een job in een energiek en toekomstgericht bedrijf als Fluvius.

De stages en afstudeeropdrachten bij Fluvius organiseren we op het terrein zelf, zo proef je meteen van een professionele omgeving. Ideaal om ervaring op te doen en je kennis en vaardigheden aan te scherpen. De stages vinden plaats op verschillende locaties en tijdstippen. Je kunt kiezen voor een technische of een administratieve stage.

hoe solliciteren?

Technische stages

Ben je laatstejaarsstudent (TSO of BSO) in elektriciteit, elektromechanica, elektrische installatietechnieken, industriële elektriciteit of bezig aan je laatste jaar technische bachelor of master?  Neem dan snel contact met ons op voor een boeiende technische stage in de energiesector! Wie weet wordt het wel de eerste stap in je verdere loopbaan!

hoe solliciteren?

Administratieve stages

Laatstejaarsstudent TSO Boekhouden-Informatica, Informatica, Secretariaat-Talen of een administratieve bacheloropleiding? Heb je een goede kennis van MS Office en een positieve ingesteldheid? Aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons voor een administratieve stageplaats bij Fluvius!