Student of leraar?

De jeugd is de toekomst. Daarom werken we bij Fluvius nauw samen met het technisch onderwijs en bieden we studenten zowel technische als administratieve stages. De ideale manier om je op de toekomst voor te bereiden in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.

Fluvius zet in op Onderwijs. Vanuit een wederzijdse passie voor techniek delen we niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook ervaringen uit. De ideale basis om de leerstof boeiender te maken, de opleidingen gerichter en de jobs aantrekkelijker. Wat op zijn beurt leidt tot goed geschoolde en gemotiveerde studenten die klaar zijn voor een job in een energiek en toekomstgericht bedrijf als Fluvius.

De stages en afstudeeropdrachten bij Fluvius organiseren we op het terrein zelf, zo proef je meteen van een professionele omgeving. Ideaal om ervaring op te doen en je kennis en vaardigheden aan te scherpen. De stages vinden plaats op verschillende locaties en tijdstippen. Je kunt kiezen voor een technische of een administratieve stage.

hoe solliciteren?

Technische stages

Het Coronavirus – COVID 19 maakt het ons momenteel moeilijk om technische stages in veilige omstandigheden te organiseren. Je kan nog steeds je gegevens achterlaten via onderstaande link. Wij volgen de situatie op de voet en houden jullie op de hoogte als we opnieuw volwaardige technische stages kunnen aanbieden.

Paasstage

Omwille van het Coronavirus – COVID 19 werd onze Paasstage 2020 spijtig genoeg geannuleerd.  Wij hopen tijdens de paasvakantie 2021 opnieuw leerlingen uit het laatste middelbaar van een technische opleiding te mogen verwelkomen om hun opleiding in praktijk te brengen. Je gaat, gedurende 5 dagen,  aan de slag in een veilige omgeving en leert aansluitingen voor gas en elektriciteit uit te voeren. Misschien krijg je wel de smaak te pakken voor een technische job bij Fluvius. Inschrijven kan vanaf januari.

hoe solliciteren?

Administratieve stages

Het Coronavirus – COVID 19 maakt het ons momenteel moeilijk om administratieve stages in veilige omstandigheden te organiseren. Wij volgen de situatie op de voet en hopen spoedig opnieuw volwaardige administratieve stages aan te kunnen bieden.