Stages

De jeugd is de toekomst, ook die van Fluvius. Daarom hebben we heel wat technische stages op tso/bso-niveau of bachelorniveau. De ideale manier om praktijkervaring op te doen en ook als stagiair je steentje bij te dragen aan het energielandschap van morgen.

Op school leer je de belangrijke basis, maar ook op de werkvloer valt veel te leren. Technische kennis en vaardigheden, en ook sociale en professionele. Wij maken je als leerling of student helemaal klaar voor een job in een energiek en toekomstgericht bedrijf als Fluvius.

hoe solliciteren?

Technische tso/bso-stages: voor wie?

Voor laatstejaars in tso of bso in Elektriciteit, Elektromechanica, Elektrische installatietechnieken en Industriële elektriciteit. Wij garanderen je een boeiende stage in de energiesector. Wie weet wordt het wel de eerste stap in je loopbaan! 

Technische bachelorstages: voor wie?

Voor laatstejaarsstudenten die een technische bachelor volgen. Én die graag aan de slag willen met een specifiek project, eventueel in combinatie met een bachelorproef. Bij Fluvius hebben we in elke regio verschillende boeiende opdrachten. Dat is fijn, want zo kan je dicht bij thuis of je kot aan de slag, en zie je het resultaat van je eigen werk! 

Stagiair Ode koos voor een job bij Fluvius

Bij Fluvius is een stage meer dan de eindsprint richting je diploma. Je maakt kennis met de praktijk en proeft van het werkleven. Ode Compernolle koos na zijn stage voor een vaste job als projectbeheerder.